1. Gå til innstillinger
  2. Gå til Mail, kontakter kalendere
  3. Klikk på Legg til en konto
  4. Klikk på Annen
  5. Klikk på Legg til e-post konto
  6. Skriv inn Navn , E-post og Passord samt en beskrivelse av Kontoen
  7. Klikk Neste
  8. Bestem om det skal være Imap eller Pop konto. Imap leser epost på server, Pop konto henter all epost inn på Ipad.
  9. Fyll inn Vertsnavn for innkommende e-post tjener. (mail.dittdomenenavn.no)
  10. Skriv inn brukernavn
  11. Fyll inn passord igjen
  12. Fyll inn Vertsnavn for utgående e-post tjener. (mail.dittdomenenavn.no)
  13. Klikk Neste
  14. Her vil du få opp en melding: Kan ikke verifisere tjener identitet. Dette er fordi du ikke har et SSL sertifikat for ditt domene.
  15. Klikk Fortsett
  16. Klikk Arkiver i Neste bilde
  17. Nå klikker du på Konto under IMap
  18. Klikk på Avansert i bunn
  19. Fjern Bruk SSL under innkommende innstillinger
  20. Gå tilbake og kikk ferdig.